Daniel Leijendeckers

Microkracht, Fysiotherapie Leijendeckers. Schipluiden

Microkracht, Fysiotherapie Leijendeckers

Burg. Musquetiersingel 8A
2636 GE Schipluiden

Telefoon: 0614580506
e-mail: fysiotherapie@microkracht.nl
Website: www.microkracht.nl

Intro

Microkracht, Fysiotherapie Leijendeckers gelegen aan de Burg. Musquetiersingel 8A te Schipluiden is opgezet door Daniel leijendeckers.
De praktijk begon aanvankelijk als Fysiotherapie Leijendeckers. De naam Microkracht ontstond een paar jaar later. Met de naam ‘Microkracht’ probeert Daniel weer te geven hoe hij gezondheid ziet. Gezondheid begint met eigen inzet als eerste ‘kleine’ stap naar een beter bewustzijn van de dagelijkse activiteiten en het lichaam. Dagelijks wordt je blootgesteld aan verschillende activiteiten en gewoonten die je gezondheid beïnvloeden. Denk hierbij aan de gewoonte- houdingen en bewegingen, balans tussen rust en werk, voeding en vele keuzes die gemaakt worden. Zo lang er een balans bestaat voelen mensen zich ‘gezond’, Het gevoel van gezondheid kan om verschillende redenen verstoord raken.
Momenteel beperkt Daniel zich middels ‘Fysiotherapie Leijendeckers’ binnen het idee van ‘Microkracht’ tot lichamelijke klachten.

Daniel Leijendeckers

Daniel heeft de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Na afronden van de opleiding heeft hij gewerkt als fysiotherapeut in Monchengladbach in Duitsland. Naast werk als fysiotherapeut gaf hij toen theorie les aan de opleiding tot sportmasseur en gaf een workshop ‘leren masseren’. Na verhuizen naar Den Haag heeft hij in Voorburg de workshop ‘leren masseren’ gegeven naast de werkzaamheden als fysiotherapeut.

Schipluiden

Nu werkt hij alleen in Schipluiden Bij Microkracht Fysiotherapie Leijendeckers.
Bij Microkracht worden naast algemene fysiotherapie ook sportmassages gegeven en oefenuren begeleid fitness ter ondersteuning van de fysiotherapie en voor mensen die onder begeleiding aan hun gezondheid willen werken. Binnen de fysiotherapie wordt ook gedaan aan medical taping. Dit is tapen zoals je soms mensen ziet die rondlopen met fel gekleurde tape stroken op het lichaam. Verder worden mensen met een bepaald soort rugklachten behandeld volgens de methode McKenzie. McKenzie oefentherapie richt zich op hernia en dreigende hernia klachten. Voor meer informatie kijk gerust even verder op de website van Microkracht.

Activiteiten

Algemene Fysiotherapie
McKenzie
Begeleid Fitness
Sportmassage
Medical Taping